Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

"Από την θεωρία στην πράξη" για μια καλύτερη ζωή



Τώρα που ανοίγει ο καιρός και για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, η Οργάνωση Γη διοργανώνει για τις Κυριακές σας μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά εργαστηρίων με τίτλο "Από την θεωρία στην πράξη" και ελεύθερη είσοδο.


(Φωτογραφίες του όμορφου χώρου του Κέντρου της Γης Οργάνωση Γη)
Τα εργαστήρια απευθύνονται σε όσες και όσους θέλουν να αποκτήσουνπρακτικές γνώσεις και να μάθουν εύκολες λύσεις, σχετικά με την καλύτερη διαχείρηση τόσο των δικών τους αναγκών, όσο και των αναγκών της Γης. Απλά και πρακτικά.
Δηλώστε την συμμετοχή σας στο email info@organizationearth.org δίνοντας τα στοιχεία σας (όνομα, τηλέφωνο). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 
Πρόγραμμα Εργαστηρίων

1.   (Δεν) Πετάω, Κυριακή 6 Μαΐου
Εισηγητής: Δημήτρης Δερματάς, καθηγητής γεωπεριβαλλοντικής μηχανικής
Υπάρχουν άχρηστα πράγματα; Πώς γίνεται το άχρηστο χρήσιμο; Τι, ποια και πώς από τα χιλιάδες υλικά που περνάνε από τα χέρια μας και από το σπίτι μας μπορούν να εξακολουθήσουν να είναι χρήσιμα. Ποια είναι η πορεία των ανακυκλώσιμων υλικών μετά τον μπλε κάδο; Ελάτε να μάθετε τις δυνατότητες της οικιακής κομποστοποίησης και τα πολλαπλά οφέλη της και κουβεντιάστεευφάνταστους τρόπους επανάχρησης “απορριμάτων”.
2.   Μαγειρεύω, Κυριακή 13 Μαΐου
Εισηγητής: Αντζελίνα Καλογεροπούλου, blogger διατροφής - μαγειρικής (twominutesangie.blogspot.com)
Μάθετε να ξεχωρίζετε το κριθάρι από τη σίκαλη, τα ιταλικά ραδίκια από τα παντζάρια, δείτε πώς μοιάζει η φάβα στο χωράφι αλλά και πως το καθημερινό σας τραπέζι μπορεί με αρκετή φαντασία να κοστίζει μόλις 7 ευρώ!Μαγειρική με ολόφρεσκα σαλατικά, μυρωδικά και όσπρια από το μποστάνι του Κέντρου της Γης που θα "καταλήξουν" σε θρεπτικά και υγιεινά πιάτα με χαμηλό κόστος. Το εργαστήριο θα συνδράμει κι ένας διατροφολόγος, με την οπτική ενός ειδικού.
3.   Καλλιεργώ, Κυριακή 20 Μαΐου
diakopes.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου